Пазарувайте Изгодно с BILLA Card: Новата Лоялна Кампания на BILLA

Специални отстъпки, бонус ваучери и още много изненади – това е обещанието на BILLA с новата им лоялна кампания „Спестявайте повече с BILLA Card“. Следвайки простите стъпки, пазарувайки в периода 01.01 – 31.01.2024 г. с BILLA Card, вие не само ще пестиш, но и ще бъдете възнаградени със специални BILLA Бонус Ваучери.

 

Как да се включите?

Присъединяването към кампанията е лесно и приятно изживяване. Следвайте тези 3 лесни стъпки:

 

Пазарувайте с BILLA Card в периода 01.01 – 31.01.2024 г.

Трупайте оборот и вижте как вашите BILLA Бонус Ваучери нарастват.

Използвайте ваучерите за отстъпки при следващо пазаруване.

Как работят BILLA Бонус Ваучерите?

С всеки месец, в който пазарувате с BILLA Card, вие се възнаграждавате с BILLA Бонус Ваучери. Те се предоставят за отстъпка при следващо пазаруване и ви позволяват да спестите още повече. Важно е да отбележим, че тези ваучери не могат да бъдат комбинирани с други ваучери за отстъпка и не се прилагат за определени продукти, както е посочено в пълните правила на кампанията.

 

Всичко на едно място с BILLA App

С BILLA App, вашият пазарувален опит става още по-лесен. Вие имате достъп до вашия оборот и BILLA Бонус Ваучери по всяко време. Влезте в профила си, изберете „BILLA Card“ или „Твоят профил“ и вижте как приложението може да ви помогне да следите и използвате вашите ваучери.

 

Ако все още не сте свалили BILLA App, направете го сега от този линк и се възползвайте от удобствата, които това приложение предоставя.

 

Защо да изберете BILLA Card?

Седмични Оферти с BILLA Card : Използвайте своята BILLA Card и се възползвайте от атрактивни отстъпки върху цяла марка или категория продукти.

 

10% отстъпка за Рождения Ден: Празнувайте своя рожден ден с 10% отстъпка върху цялата покупка с BILLA Card, която може да се комбинира с други промоции и акционни оферти.

 

Приложение за Телефона: С BILLA App, вие имате своята BILLA Card в телефона си и винаги сте информирани за всички оферти и изгодни сделки. Изтеглете приложението за iOS и Android.

 

25% отстъпка на Продуктови Категории: В петък-неделя, с BILLA Card, вие получавате 25% отстъпка на определени продуктови категории.

 

С BILLA Card и новата лоялна кампания, пазаруването става не просто акт на стоков обмен, а истинско изживяване на пестене и възнаграждение. Пазарувайте с удоволствие и събирайте вашите BILLA Бонус Ваучери!

 

Актуална Брошура на Billa

Актуалната промоционална брошура на Билла Валидна за днес, може да разгледате на сайта https://promobroshura.com

 

Billa – Първите стъпки в Грижата и Уютното Пазаруване

 

Бяхме първи. Първият супермаркет, който се превърна във врата към различното пазаруване, където вкусната и качествена храна стана достъпна за всеки. Този момент беше началото на Billa, където грижата и уюта си намериха място в сърцето на нашата мисия. Отворихме вратите си с една цел – да бъдем повече от просто магазин, да бъдем част от общност, където се грижим един за друг.

 

Качество и Достъпни Цени

От самото начало, Billa се стреми да предложи високо качество на храна при достъпни цени. Ние вярваме, че вкусната и здравословна храна трябва да бъде достъпна за всеки, и този принцип ни води през годините.

Вашият коментар